Alle Jokers op een rijtje...
Volledig scherm
Alle Jokers op een rijtje... © HLN

POLL. Deze vier Jokers gingen Joaquin Phoenix voor als de iconische schurk, maar wie was de beste?

FilmRaar maar waar, er zijn helemaal nog niet zoveel acteurs die zich eraan gewaagd hebben om in de huid van Batman-schurk Joker te kruipen. Het gaat dan ook om een iconische rol die al een paar keer zó goed is gespeeld, dat niemand nog in hun voetsporen durft te treden.

8 reacties

  • Dirk Peskens

    4 jaar geleden
    Wie van jullie heeft eigenlijk 'Joker' al gezien he? De diepgaande karakterbeschrijving in die film en hoe Joaquin de pijn, de haat, de angst en oncontroleerbare wreedheid naar boven brengt is gewoon ongezien!
  • Koenraad Verstraeten

    5 jaar geleden
    Ik schaar me volledig achter en bij de mening van Chris Withofs. Hoewel de donkere persoonlijkheid uit de recentste 'Joker' en dan heb ik het over het eindresultaat van zijn mentale 'state of mind', mij wél het meeste aantrok. Maar algemeen gesproken; Mr Jack Nicholson, without any doubt!
  • Ulrich Derboven

    5 jaar geleden
    Ik vraag mij af hoeveel mensen die op de poll hebben gestemd ondertussen al joker hebben gezien. Joaquin Phoenix krijgt mijn stem
  • Tim Van Acker

    5 jaar geleden
    Heath Ledger speelde een donker Joker, was heel geweldig. Maar Jack Nicholson speelde een prettig gestoorde criminele Joker, wat het karakter eigenlijk is. Dus voor mij zijn ze allebei even goed.
  • Steven Du Four

    5 jaar geleden
    Heath Ledger natuurlijk...Heeft de beste acteer scene ooit neergezet in "The Dark Knight" Hij heeft niet voor niets een Oscar daarvoor gekregen!