© BELGA

Felice Mazzu: “Napoli mag geen eenmalig iets zijn”

Felice Mazzu maakt pas tijdens het weekend zijn selectie bekend voor de thuiswedstrijd van zondagavond tegen Moeskroen. Maar hij kan wel over bijna al zijn manschappen beschikken. De slijtageslag tegen Napoli heeft geen slachtoffers gemaakt. Dus zitten enkel Vukovic en Neto in de lappenmand. Dieumerci Ndongala, die last heeft van de enkel, is twijfelachtig en haalt allicht de kern niet.

Roger Cox

“Na het gelijkspel tegen Napoli is de sfeer helemaal omgeslagen”, wist de Genkse coach te vertellen. “Ik zag veel lachende gezichten op training. Het puntje in de Champions League was als een overwinning onthaald. Dit was het soort match waar we naar snakten. Dat we nodig hadden. Let wel, dit mag ons niet overmoedig maken. Ik besef dat een duel dat volgt op zo’n knalprestatie, niet van gevaar verstoken is. Ik heb de indruk dat de jongens zich er terdege van bewust zijn dat ze zondag moeten bevestigen. Maar ik ga ze daar zeker nog eens over aanspreken.”

Geen overbodige luxe. Moeskroen staat vijfde in de stand en dat is geen toeval. “Klopt”, aldus nog Mazzu. “Het is een ploeg die uitstekend voetbal speelt, goed in de organisatie blijft en weinig weggeeft. We zullen tegen hen met dezelfde ingesteldheid aan de aftrap moeten komen als woensdag. We moeten onze fans tonen dat de prestatie tegen Napoli geen toeval was. Het mag geen eenmalig iets zijn.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer