AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Het is Trump die onder vuur ligt, maar Biden die de klappen krijgt

De belastende onthullingen over Donald Trump volgen mekaar in sneltempo op. Maar ze raken hem niet. Het is zijn rivaal Joe Biden die de klappen krijgt. Die dreigt zijn koppositie bij de Democraten kwijt te spelen en verliest in de recentste peiling voor het eerst ook van Trump.

30 reacties

  • Tom Hermans

    5 jaar geleden
    Mensen geloven graag in fabels en leugens. Zie Trump, zie Boris Johnson, zie hier stemmen voor nva.. Ge stemt basically op mensen die u iets voorliegen en u daarna genadeloos aanpakken om zichzelf te verrijken. Geen verschil met oplichters in feite
  • Tom Haezebrouck

    5 jaar geleden
    De pers heeft nog altijd niet door dat leugens niet werken. De mensen zijn dat fake nieuws zo beu als koude pap. Het enige bewijs is dat Biden zijn zoon zich heeft verrijkt in Oekraïne en in China.
  • Philip Claeys

    5 jaar geleden
    Vanaf dag één van het presidentschap van Trump hebben de mainstream media alles uit de kast gehaald om hem aan te vallen. Denk maar aan de zogezegde samenwerking met de Russen. Het bleek verzonnen flauwekul. Veel Amerikanen zijn die blinde haat van de media tegen Trump spuugzat. Stel dat ze ooit eens met iets ernstigs op de proppen komen, dan zal niemand hun nog geloven.
  • marc Deglin

    5 jaar geleden
    trump : de amerikaanse politieker die doet wat hij beloofd heeft , een man van en voor het amerikaanse volk. hij doet wat het vlaams belang ook probeert te doen.
  • Daniel Wouters

    5 jaar geleden
    Zoon van,dochter van, het nepotisme viert hoog tij in de USA en blijkbaar is er steeds een reukje aan.