De Spaanse Netflix-serie ‘Élite’ krijgt een derde seizoen. Netflix maakte vrijdag bekend dat de opnames ervan al achter de rug zijn en dat het derde seizoen volgend jaar te zien is.
Volledig scherm
De Spaanse Netflix-serie ‘Élite’ krijgt een derde seizoen. Netflix maakte vrijdag bekend dat de opnames ervan al achter de rug zijn en dat het derde seizoen volgend jaar te zien is. © EPA

Succesvolle Spaanstalige Netflix-serie ‘Élite’ krijgt derde seizoen

TVDe Spaanse Netflix-serie ‘Élite’ krijgt een derde seizoen. Netflix maakte vrijdag bekend dat de opnames ervan al achter de rug zijn en dat het derde seizoen volgend jaar te zien is.

1 reactie

  • Da Ghev

    5 jaar geleden
    Omg... kan echt niet wachten. Beste serie ooit!!!!
  1. Makelaar Kinga probeert teleurstellingen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkheden ligt”
    PREMIUM
    TV

    Makelaar Kinga probeert teleurstel­lin­gen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkhe­den ligt”

    Ze debuteerde vorig jaar pas als makelaar bij ‘Blind gekocht’, maar die passage smaakt voor Kinga Kantorska (46) duidelijk naar meer. Vanaf woensdag dringt de vrolijke makelaar opnieuw de Vlaamse huiskamers binnen, en laat ze - als een goede fee on a budget - wederom woondromen in vervulling gaan. In dit gesprek vertelt Kantorska welke moeilijkheden ze ondervindt in de zoektocht naar hét geschikte huis, hoe ze omgaat met veeleisende kandidaten én teleurstellingen. “Wanneer de camera’s niet meer draaien, durf ik daarover te vloeken.”
  2. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”
    PREMIUM
    TV
    1

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”

    Wat een onschuldig namiddagje shoppen moest worden, eindigde met bitsige discussies en tranen in de ogen. De concurrentiestrijd op het erf van Martijn (36) bereikte zondagavond een nieuwe climax in ‘Boer zkt vrouw’. Lynnsie (32) en Lisanne (32) kibbelden tegen de sterren op, Martijn keek het tafereel met lede ogen aan. In dit interview blikt hij uitgebreid terug op die bewogen namiddag en verklapt hij welke gevolgen het gekibbel had. “Ik ben op zoek naar een sterke vrouw, maar ze moet ook wel water bij de wijn kunnen doen.”