Uroloog Bo Coolsaet in het Antwerpse justitiepaleis (Archiefbeeld).
Volledig scherm
Uroloog Bo Coolsaet in het Antwerpse justitiepaleis (Archiefbeeld). © BELGA

Nieuwe beschuldigingen van misbruik tegen uroloog Bo Coolsaet

Er blijven zich vrouwen melden die zeggen dat ze misbruikt zijn door de uroloog Bo Coolsaet. Dat meldt VTM Nieuws vandaag en wordt bevestigd door een bron dicht bij de zaak. 

6 reacties

  • censor

    5 jaar geleden
    Veel slachtoffers zijn beschaamd klacht neer te leggen, maar de drempel verlaagt als er een paar "durvers" de eerste stap zetten, aangezien er zoveel zijn is er toch iets niet pluis bij die man....er is een patiënten platform die die zaken onderzoekt en bij twijfel mail naar kabinet Maggi De Block.....daar zal men meer toelichting geven.
  • danny janssens

    5 jaar geleden
    waar rook is is vaak vuur, dit moet grondig onderzocht worden
  • Elisa deJong

    5 jaar geleden
    Altijd de assistente erbij... als bewijs! Dat voorkomt ellende
  • Nico Herbots

    5 jaar geleden
    Weer zo een die na een hele reeks beschuldigingen plots te kampen krijgt met allerlei meelijwekkende kwaaltjes. Ik ben oud, ik ben ziek, het zijn allemaal hysterische leugenaars en daarbij, het is al zo lang geleden en ze hadden toen maar klacht moeten indienen. Want dat durf je als patient, klacht indienen tegen een gerenommeerde specialist, BV bovendien, terwijl je op geen enkele manier kan bewijzen wat er zich in dat kabinet heeft afgespeeld. Geen hond die je gelooft.
  • Kris Dhooghe

    5 jaar geleden
    Dikke zever,vb mijn vrouw stond buiten 7 meter op de hof met carnaval naar de stoet tekijken,toen er iemand confetie in haar bh stak,die kreeg direct een draai om zijn oren,jaren later moet men niet komen zeveren,ga direct naar politie,en kom er 10 jaar later niet mee naar buiten.als ge toen nie durvde dan nu ook niet. Verdedig u maar als man.