EPA
Volledig scherm
© EPA

Onderzoek tegen van verkrachting beschuldigde regisseur Luc Besson wordt heropend

ShowbizzEen Franse rechter heeft vrijdag besloten om het onderzoek tegen de Franse filmregisseur Luc Besson wegens seksueel misbruik te heropenen. In februari werd afgezien van vervolging wegens gebrek aan bewijs.

0 reacties

  1. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.
  2. “Ik was al vanaf dag één helemaal in paniek”: Lorentia Veppi vertelt in nieuw boek ongefilterd over het moederschap
    PREMIUM
    BV

    “Ik was al vanaf dag één helemaal in paniek”: Lorentia Veppi vertelt in nieuw boek ongefil­terd over het moeder­schap

    Haar humoristische blik op de moeders van nu versus vorige generaties kennen we al, dankzij haar video’s op TikTok en Instagram. Maar nu deelt Lorentia Veppi (31) in haar boek ‘Ongefilterd moederschap’ haar eigen verhaal als mama van Cloè (2). Wij spreken de Genkse internetsensatie over haar schrijfdebuut, de verpletterende verantwoordelijkheid als ouder en jeugdtrauma’s. “Ik zei tegen mijn vriend Paolo: ‘Kijk, mijn preut is nu mooier dan ervoor!’”