BELGA
Volledig scherm
© BELGA

IN BEELD. Vercauteren en Kompany zien Anderlecht winnen vanop tribune, harde kern viseert Coucke

AnderlechtHet is koppen kijken op de tribunes in Charleroi. Kersvers hoofdcoach Franky Vercauteren zit naast Vincent Kompany en Michael Verschueren op de hoofdtribune. Voorzitter Marc Coucke werd dan weer geviseerd door de harde kern. In het stadion hing een spandoek met de niet mis te verstane boodschap ‘Coucke Buiten’.

19 reacties

  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Als Coucke vertrekt dan zijn de rapen helemaal gaar,want een suikeroom vind men niet zo snel.voetbal is ondankbaar ,4 x verliezen en de paniek slaat toe,trainer weg,maar het bestuur blijft nog net geen 100 jaar zitten,
  • john dewit

    5 jaar geleden
    Mijn steun heb je Marc Coucke
  • Hans Asselman

    5 jaar geleden
    Binnen een jaar zullen ze de Marc nog op handen dragen die sukkels dat nu roepen dat hij buiten moet ......sukkelaars
  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    Ik denk eerder dat Kompany, zonder inbreng van geld, zou moeten vertrekken ipv Coucke. Supporters kunnen toch zo subjectief zijn. Van zodra Anderlecht weer wint zie ik Zetterberg ontslagen worden want dan is het sussen van supporters niet meer nodig.
  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Zonder Coucke stond RSCA nu op de rand van het failliet. Wat het voetbal betreft, nieuwe jonge ploeg, nieuwe fylosofie, en dan betaalt men leergeld. In Brugge hebben ze er 10 jaar over gedaan, in Genk iedere keer 5 jaar, in Luik zelfs 23 jaar. Heb geduld mannen, het komt goed, sneller dan bij de voornoemde teams,maar men moet alles in perspectief willen zien. Zelfs een Oostenrijkse of Zwitserse topploeg, heeft een budget die een veelvoud bedraagt van de Belgische top, nu nog wel.