Laurette Onkelinx (PS) en Theo Francken (N-VA)
Volledig scherm
Laurette Onkelinx (PS) en Theo Francken (N-VA) © belga

Onkelinx: "Le bruit des bottes is oorverdovend geworden”

Laurette Onkelinx (PS) haalt in een weekendinterview met De Morgen uit naar N-VA-Kamerlid Theo Francken. "Als die man het land moet verbinden, dan pas ik", aldus Onkelinx. 

98 reacties

  • Carmen De Gussem

    5 jaar geleden
    Onkelinx zou beter zwijgen ! Als je kijkt naar het verleden waarin ze haar corrupte echtgenoot op kosten van de belastingen betaler allerlei voordelen gaf. Als je spreekt van een oneerlijk corrupt mens, Onkelinx steekt er met kop en schouders boven!
  • Roger Vanthillo

    5 jaar geleden
    Onkelinx heeft het duidelijk moeilijk met de democratie en de mening van de Vlaamse kiezer. Ze heeft het veel minder moeilijk met de centen die de Vlaamse burger jaarlijks overmaakt om het Waalse wanbeleid recht te houden. En dan worden nepargumenten bovengehaald. Om te verbinden zullen er betere moeten gevonden worden.
  • Willy Masson

    5 jaar geleden
    Socialisme geld stelen bij een ander en het zelf opsouperen en het gepeupel wat kruimels geven .
  • Paul Vanmaldeghem

    5 jaar geleden
    Klinkt zo dramatisch en inhoudelijk is dit onzin van het zuiverste soort. Als je door de modderpoel moet, trek dan best laarzen aan. Doch rubberen laarzen maken nu eenmaal geen lawaai...
  • gina duribreux

    5 jaar geleden
    meerderhed erkennen in dit land zou al stap vooruit zijn heb je hem vooruit zijn ps moet nog juist manieren leren maar ja Vlamingen hebben de koekjes vooraf gegeven en dit is verkeerd