RV
Volledig scherm
© RV

Onze huisref Tim Pots over afgekeurde goal Chadli: "Geen handspel en fout tegen protocol"

Jupiler Pro LeagueVlak voor rusten kopte Chadli Anderlecht op 1-2, maar de VAR bekeek de fase uitvoerig en communiceerde vervolgens aan ref Wesley Alen dat het doelpunt niet geldig was. De VAR oordeelde dat de bal via de arm van Chadli tegen de netten ging. Onze huisref Tim Pots denkt daar anders over. 

29 reacties

  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Die hebben dat gewoon bewust afgekeurd wetende dat het een terecht doepunt was. Moet niet verder zoeken. Wat bewust beïnvloeden van een wedstrijd is dus ontslag en boete.
  • Erwin Schauvliege

    5 jaar geleden
    Dit is niet nieuw. De laatste jaren werd Anderlecht daar regelmatig mee geconfronteerd. Er zijn nu eenmaal een aantal scheidsrechters incl lijnrechters en VAR-verantwoordelijken die de competitie een beetje willen helpen bijsturen. En er zijn nu eenmaal een aantal voorzitters en managers die (dezer dagen subtiel) proberen die scheidsrechters incl hun helpers proberen aan hun kant te krijgen. De bond weet dat maar kijkt de andere kant op. Ook omdat die clubleiders deel uit maken van de bond.
  • Geert Vande Walle

    5 jaar geleden
    Alle discussies over de VAR afschaffen : goed voor het milieu door minder electriciteit gebruik, goed voor de gezondheid door minder stress, goed voor vanalles en nog wat nog door minder ? (naar keuze)
  • Ronny Hanssen

    5 jaar geleden
    De VAR ziet ook dat Chadli de bal met de schouder raakt hoor. Net zoals ik dat zie, jullie dat zien en het kleinste kind dat ziet. De enige verklaring is dus dat de VAR er van uit ging dat scoren met de schouder gelijk staat met handsbal of er is sprake van manipulatie. Geld of onkunde...
  • august Goossens

    5 jaar geleden
    niet schandalig bal komt enkel op schouder niet op hoofd dus videoref heeft gelijk