© REUTERS

© REUTERS

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Eden Hazard maakt eerste doelpunt voor Real Madrid

Eden Hazard kan dan toch scoren voor Real Madrid. De Rode Duivel kreeg deze week bakken kritiek van de Spaanse pers na enkele slappe prestaties, maar scoorde in de topper tegen Granada de 2-0.

janm

Eden Hazard viel niet op in de derby tegen Atlético Madrid vorig weekend en maakte ook tegen Club Brugge geen onvergetelijke indruk. Voor de Spaanse pers was het voldoende om onze landgenoot neer te sabelen (en met hem ook doelman Thibaut Courtois).

Maar Hazard nam dus sportieve weerwraak door de 2-0 te scoren voor de Koninklijke in de topper tegen het nummer twee van de Primera Division, Granada. Hij werd afgezonderd voor de doelman en verschalkte die met een subtiel wippertje. Eerder had Benzema al de 1-0 gemaakt, Hazard gaf in de tweede helft ook de assist voor de 3-0 voor Modric -al deed de Krotaat met zijn knappe afstandsschot wel het meeste werk.

In de 70ste minuut werd Hazard vervangen door Isco, het stond toen 3-1 nadat Areola -de vervanger van de zieke Courtois- een strafschop had veroorzaakt. Het werd uiteindelijk nog 4-2: Duarte maakte het met de 3-2 nog even spannend, maar in het absolute slot maakte James nog de 4-2.

Real blijft zo op kop in de Prima Division, met vier punten meer dan Atlético (dat nog in actie komt) en Granada.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© AFP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal