Pat Krimson zal vier dagen op de boot bij Gert en James verblijven.
Volledig scherm
Pat Krimson zal vier dagen op de boot bij Gert en James verblijven. © Borgerhoff

Pat Krimson vervangt Willy Sommers in ‘Gert Late Night’

TVMaandag gaat de laatste week van ‘Gert Late Night’ van start. En daar hoort meteen een wissel van gast bij. 

1 reactie

  • dirk claeys

    4 jaar geleden
    Het bedgenieten komt eraan!
  1. Hoe ‘De mol’ het laatste staatsgeheim in de Vlaamse televisiewereld blijft: “Zelfs de monteurs beginnen zonder te weten wie de mol is”
    PREMIUM
    TV

    Hoe ‘De mol’ het laatste staatsge­heim in de Vlaamse televisie­we­reld blijft: “Zelfs de monteurs beginnen zonder te weten wie de mol is”

    Hooguit dertig mensen kennen zijn of haar ware identiteit. Gecodeerde afleveringen zonder de ontknoping voor de journalisten. En monteurs die ook niet meer mogen weten dan nodig is. Elk sprankeltje informatie over ‘De mol’ wordt beveiligd als zuiver goud in Fort Knox. Het spelletje blijft het ultieme staatsgeheim in de Vlaamse televisiewereld. “Zelfs als er iemand even naar het toilet gaat, valt de deur van het redactielokaal vanzelf terug in het slot.”
  2. Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”
    PREMIUM
    tv

    Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”

    Stapje in het onbekende voor ex-wielrenner Jan Bakelants (38). De voormalige gele trui tast straks zijn grenzen af in ‘Special Forces: wie durft wint’ in plaats van op de koersfiets. “Ik dacht vooraf dat het gewoon een spelprogramma was, maar dit was echt the real deal”, aldus de HLN-wieleranalist. Naast hem zijn nog twee nieuwe namen bekend voor het tweede seizoen: een ‘Thuis’-actrice en een Nederlandse zanger. En één ‘Special Forces’-collega kent Bakelants al goed: “Ik ontmoette hem in het ziekenhuis, onder de slechtst mogelijke omstandigheden.”