Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Federale informateurs leggen eindrapport voor aan koning: N-VA en PS aan zet?

De federale informateurs, Johan Vande Lanotte en Didier Reynders, maken morgen om 16.30 uur hun eindverslag over aan koning Filip tijdens een audiëntie. Nadien zou een persconferentie volgen. Begin september hadden Reynders (MR) en Vande Lanotte (sp.a) verklaard dat ze aan het einde van hun opdracht begin oktober een formatievoorstel zouden kunnen doen.

12 reacties

  • PETER PERMENTIER

    5 jaar geleden
    We weten dat Paul Magnette over niets eens is als er geen herschikking is van de financiering in het voordeel van Wallonie dit ten bedrage van 2,5 miljard Euro?Dat maakt dat vanaf 2024 er een afbouw zal moeten zijn het dan uitstaande bedrag van 21 miljard euro die de Franstaligen ten nadele van Vlaanderen,daar gelooft geen kat in,en Di Rupo en zijn aanhang hebben in het verleden al meermalen bewezen dat ondertekende overeenkomsten van geen tel zijn.Dus Jambon zal de Vlaamse zakken komen zitten
  • Mark Van Damme

    5 jaar geleden
    Nieuwe verkiezingen dan maar?? Zullen ze niet durven...
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Zij kunnen nog lachen, wij straks niet meer!!!
  • Francois Verrijt

    5 jaar geleden
    Moesten ze daar echt 4 maanden voor nodig hebben.
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    De N-VA is niet geïnteresseerd in het federale nivo. Hij gaat het niet op zijn naam krijgen om de bevolking belastingen op te leggen om het gat in de begroting te dichten. Daar mag een ander de schuld voor krijgen.