AP
Volledig scherm
© AP

OPROEP. Indische stewardess wil haar redder van aanslag in Zaventem vinden

Frances Lefebure en Faroek Özgünes lanceerden gisteravond op VTM een oproep om een van de redders van Nidhi Chaphekar te vinden. De Indische stewardess werd drie jaar geleden het gezicht van de aanslagen in Zaventem. “Deze man is de enige die ik nog niet teruggevonden heb. Ik wil ál mijn redders bedanken want zonder hen had ik het niet overleefd.”

8 reacties

  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    Dankbaarheid is een mooie zaak. maar waarom zoveel tijd, geld en energie besteden aan het zoeken van een held, alleen maar om hem te bedanken? Kan dat alles niet beter besteed worden aan het opsporen van de vele nog niet gevatte misdadigers?
  • LEONA ARNOLS

    5 jaar geleden
    Misschien wil die man gerust gelaten worden en dat is ook zijn goed recht respecteer dat dan ook
  • Cecarine De Smet

    5 jaar geleden
    Het heeft een reden dat de man niet reageert. En dat moet deze dame aanvaarden, willen of niet!! Btw deze man zijn privacy is gone dankzij deze dame!!!
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Hier heb ik heel dubbele gevoelens bij.Misschien wil die man helemaal niet herkend worden. En waar is zijn recht op privacy nu weet heel Belgie hoe hij eruit ziet. Dat kan toch niet.
  • laeremans viviane laeremans

    5 jaar geleden
    Ik werk op de luchthaven en een van mijn collega s heeft heel veel mensen geholpen. Die droeg een wit hemd en had krullen. Maar een week ofzo nadien is die zelf verongelukt met de wagen. Mss kan hij die man zijn.