VIER
Volledig scherm
© VIER

Tranen bij Kelly Pfaff, een pittige pin van Jan Kooijman en een vrouwelijke afvaller in ‘Dancing with the Stars’

TVDe derde aflevering van ‘Dancing with the Stars’ stond in het teken van guilty pleasures. Zo kwamen we te weten dat Ianthe Tavernier elke avond een wafel met slagroom eet én erg pittig kan zijn in het verkeer, maar de dansprestaties van de koppels en de punten van de jury waren natuurlijk het belangrijkste. Kelly Pfaff scoorde - naar goede gewoonte - erg goed, maar Christoff en Viktor  hadden het moeilijker. Geheel onverwacht moest echter ‘Thuis’-actrice Ann Pira de show verlaten. “Ik ben even van mijn melk”, reageerde ze meteen na de uitslag.

22 reacties

  • Fleur Bouwel

    5 jaar geleden
    De stemmen van thuis gaan eigenlijk niet over wie beste danst, maar gewoon de populairste is . Op den duur is het te gek om nog verder te kijken . Er waren duidelijk 2 kandidaten die heel slecht en houterig presteerde. Dat waren Christoff en Victor. Zou er zelf niet goed van zijn , moest ik Ann geweest zijn , onrechtvaardig.
  • Irein Descamps

    5 jaar geleden
    Vreselijk dat Anne eruit moest en echt onterecht, Zoon van Gert of niet , die had er uit gemoeten , helemaal geen ritme of gevoel voor dansen , telkens weer die houterige kerel ... ik vind het intriest voor Anne want ze gaf een prachtige Broadway , Voor mij is dit weer zoals vorig jaar dat het lievelingske van Gert er in blijft . Ziooooo On Professioneel. BAH
  • Sjonny Martero

    5 jaar geleden
    Vorig jaar heeft ook de beste niet gewonnen maar de populairste.
  • Sjonny Martero

    5 jaar geleden
    En hij Kelly Pfaff duwde de presentatrice nog eens in de wonde tijdens tweede intervieuw. Walgelijk en slechte presentatrice. Hadden ze echt niemand anders. En geen Tersoroachtige toestanden. Dan zie ik liever nog Lynn Wezenbeek terugkomen. Zelfs nu nog zou ze daar beter passen. Prachtige dame met présence.
  • valee frans

    5 jaar geleden
    ik kijk niet meer victor en kristof danste niet ene pas ik begrijp het niet