BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Onze huisref Tim Pots over penaltygeval in Club-Gent: “Goed gedaan van videoref”

Jupiler Pro LeagueConsternatie alom bij AA Gent gisteren in Jan Breydel. Roman Yaremchuk ging na een tackle van Brandon Mechele neer in de zestien, maar de bal ging niet op de stip. Géén clear error, oordeelt onze huisref Tim Pots.

36 reacties

  • Philippe De Naeyer

    5 jaar geleden
    Brugge is idd de beste ploeg van België en wordt los kampioen. Maar de VAR moeten ze afschaffen, die zit er meer naast dan de refs vroeger fouten maakten. Technologie kan je gebruiken voor doellijn of offside, want daar is het zwart of wit. Maar je kan dit niet voor penalty fases gebruiken want daar blijft de interpretatie van elke ref anders.
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Nog niet zo zeker van .......als de scheids tweemaal geel trekt voor Rits bij zijn handbalfouten. Zielig om die Rits op een plein te zien en hem zien grabbelen naar de tegenstrevers. Een leugenaar nog op de hoop toe........wist op Genk niet meer dat hij een hands had gemaakt........vroeger nog bij KV .
  • frans ornelis

    5 jaar geleden
    als neutrale kijker duidelijk geen strafschop de pers moet stoppen met onnodige sentatie te zoeken ofwel moeten ze ook scheidsrechter worden dan zal alles correct zijn
  • Koen Breems

    5 jaar geleden
    Vlgs mij was het strafschop Rits mocht zeker geel krijgen na z’n fouten Ik vind de VAR geen meerwaarde omdat zij hun werk niet doen Clear error : voor een halve centimeter buitenspel komen ze tussen maar duidelijke strafschopfases niet. Duidelijkheid , verantwoordelijkheid , ze moeten de scheids desnoods over-rulen bij belangrijke fases Een Club-fan
  • joseph Leysen

    5 jaar geleden
    4 doelpunten waarin gentspelers in de fout gingen. Sorry einde discussie en waardebepaling van dergelijke overwinning. Duidelijke kadettenmentaliteit bij Gent.