Donald J. Trump.
Volledig scherm
Donald J. Trump. © Photo News

Trump bezorgd over impeachment: “Staat niet goed op je cv”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn bezorgdheid geuit over de impeachment-procedure die de Democraten onlangs aankondigden. “Zoiets staat slecht op je cv”, zou Trump tijdens een telefoongesprek met enkele vertrouwelingen vrijdag gezegd hebben over zijn eventuele afzetting. Dat beweren twee bronnen die erbij waren aan nieuwssite Axios. Een derde herinnerde zich de uitspraak van Trump lichtjes anders: “Dat wil je niet op je cv hebben”. 

13 reacties

  • ed Dams

    5 jaar geleden
    de rest wel of wat?
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    The swamp wordt alleen maar dieper en donkerder met Trump.
  • Wendy Bergen

    5 jaar geleden
    Trump is een coole kerel. Hij heeft het gezegd, het moeras opdrogen, dat daar tegenwind van zou komen wist hij ook wel. Doe verder kerel.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    5 jaar geleden
    Trump bezorgd over impeachment? Als ik het zo lees in een hoop Amerikaanse kranten, heeft Trump zijn herverkiezing in 2020 verzekerd.
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Frans Meyer, Biden is als onderzocht geweest, en vrij van zonden verklaard.Er is dus geen belangenvermenging of corruptie. En een telefoongesprek om je tegenstander te kelderen en zelf te profiteren van je ambt, dat is volgens jou minder zwaar dan wat tussen Bill en Monica (met wederzijdse toestemming) is gebeurd???