Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
VSV
Volledig scherm
© VSV

Positieve flitsactie om voorbeeldige chauffeurs te bedanken

6 reacties

  • Christophe Heyndrickx

    5 jaar geleden
    Belonen ? Met een sticker ? Wij zijn geen kleine kinderen hé ! Als ze me hiervoor doen stoppen zal ik zeggen dat ik nu wel wat rapper moet rijden om mijn verloren tijd in te halen. Belonen is het tegenovergestelde van straffen toch. Als straf moet je een boete betalen, dus als beloning moet je geld innen.
  • Erwin Fiers

    5 jaar geleden
    En als je 1km/ h teveel rijdt dan heb je een boete aan je laars.Niet iedere chauffeur heeft een control cruiser.Waar zijn we mee bezig.
  • D. van Basten

    5 jaar geleden
    Ik ben hier niet van gediend. Ik wens niet in mijn tijd opgehouden te worden wanneer ik mij aan de regels houdt. Het wordt steeds gekker in dit land nu ook de eerlijke mensen van hun vrijheid beroofd worden.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Rij altijd en overal op cruise controle,beste manier om nooit te snel te rijden en 't is maar een vingerbeweging,62 jaar rijbewijs zonder ongevallen en eerlijk heb zo'n stikker niet nodig .
  • Cyriel Claessens

    5 jaar geleden
    Aanstellers, en dan de sticker op de ruit kleven, echt verstandig, stickers op de ruit moeten verboden worden, ook allerhande vignetten. De ruiten zijn om door te kijken zodat je andere weggebruikers kan zien en er niet tegen rijdt!!!