Michy Batshuayi, Eden Hazard, Thibaut Courtois en Jan Vertonghen.
Volledig scherm
Michy Batshuayi, Eden Hazard, Thibaut Courtois en Jan Vertonghen. © Photo news

Dollende Batshuayi en het blauwe oog van Vertonghen: Duivels arriveren in Tubeke

Rode DuivelsDe Rode Duivels starten deze namiddag in het nationaal oefencentrum in Tubeke hun voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen San Marino (donderdag 10 oktober in Brussel, 20u45) en Kazachstan (zondag 13 oktober in Nur-Sultan, 15u00). 

7 reacties

  • Piet Peters

    4 jaar geleden
    Die mannen moeten dringend allemaal opslag krijgen. Stuk voor stuk kapotte broeken, ocherme...
  • Staf Coppens

    4 jaar geleden
    Wat doet die Benteke nog eigenlijk daar? Al in maanden niet meer gescoord en komt amper van de bank, is er nu niet 1 belg ergens die wat goals maakt?
  • Fille Verbist

    4 jaar geleden
    Lukaku gisteren bezig gezien. Mijn techniek was vroeger zelfs beter. Bal stoppen en kaatsen, overzicht behouden en snelheid van uitvoering. Je kan dat wat verbeteren door te trainen maar ik vrees als je dat van nature niet hebt dat je dan blijft door de mand vallen. Eerst talent hebben en dan is er verbetering mogelijk. Romelu heeft zijn gebrek aan talent altijd kunnen compenseren door zijn fysiek. Maar als hij bij Inter niet slaagt vrees ik dat geen enkele topclub hem nog zal willen.
  • Marcela Tehani

    4 jaar geleden
    Je mag zeggen van Batsman dat hij "in touch is met zijn vrouwelijk kantje", maar hij is wel altijd het best gekleed!
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    wat zullen ze weer schitteren onze superhelden Courtois, Hazard, Lukaku. In deze boter zullen deuken getrapt worden. Het verbaast me dat San Marino een team kan vormen.