Kevin Borlée.
Volledig scherm
Kevin Borlée. © Photo News

De snelste Tornado: Kevin Borlée, onder luid applaus ontvangen, klokte op één na snelste chrono van alle 4 x 400m -lopers

WK atletiekDe Belgische atleten die deelgenomen hebben aan het WK atletiek in Doha, zijn weer in het land. De Belgische 4x400m-aflossingsploeg zette met een zeer knappe bronzen WK-medaille om de nek voet op Belgische grond, Nafi Thiam arriveerde op Zaventem met een zilveren plak in haar bagage. Met een flinke ruiker bloemen en onder luid applaus van de fans werden de Belgische atleten ontvangen op Brussels Airport (zie boven).

7 reacties

  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    FRANCOIS LEMMENS, dit zijn rijke mensen hoor, er is bijna niemand dat het hun kan permitteren om voltijds te lopen, talent genoeg maar geen kans krijgen. De borlee's zijn bevoordeeld door de connecties van papa. Geen haar op mijn hoofd dat daar respect voor heeft.
  • willy francq

    5 jaar geleden
    Kevin Borlee kreeg het bij wijze van spreken op een presenteerblaadje. Hoefde niet aan te vallen, enkel de derde plaats te verdedigen. Sacoor ging dit ook zeker aankunnen. Maar ja, als je Borlee heet, dan moet je in de schijnwerper staan hé, en zeker niet als eerste of twee loper aan de wedstrijd beginnen!
  • Peter De Baets

    5 jaar geleden
    Toch straf van Nafi dat ze haar karretje zelf duwt want met haar elleboog.
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Dat noem ik toppers die er voor willen leven zonder er massa's geld mee te verdienen.Dat zijn andere kerels dan die voetballertjes die altijd over alles en nog wat klagen.
  • Paul Schroyens

    5 jaar geleden
    Kleine correctie: de 2e tijd van de slotlopers!