Johan Van der Heyden is sinds 2 juni vermist. Zijn witte bestelwagen werd het laatst gezien door snelwegcamera’s.
Volledig scherm
Johan Van der Heyden is sinds 2 juni vermist. Zijn witte bestelwagen werd het laatst gezien door snelwegcamera’s. © BELGA

“Vermiste loodgieter mogelijk in stukken gesneden in Nederland”

De vermiste loodgieter Johan Van der Heyden uit Lint  is mogelijk slachtoffer geworden van een gruwelijke (roof)moord. De politie houdt er rekening mee dat zijn lichaam in het Nederlandse Steenbergen (Noord-Brabant) in stukken gesneden is in een loods.  Een vrouw uit Zoersel, die al twee maanden in de cel zit, en haar Nederlandse partner hadden het plan opgevat om Van der Heyden te beroven. Dat plan liep fataal af. 

10 reacties

  • Dirk Pauwels

    5 jaar geleden
    Zonder lijk wordt het moeilijk, kijk naar andres pandy destijds, die lostte zijn slachtoffers op in zuur en is alleen door de mand gevallen door de getuigenis van zijn medeplichtige dochter.
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    5 jaar geleden
    Heel erg voor die man, maar die "relatie tegen betaling" heeft hem de das omgedaan. Hij is iets te vaak uitgereden om "een vriend in nood te helpen met een ontstopping."
  • luc caels

    5 jaar geleden
    Één betaalde relatie, en gelukkig getrouwd gaan niet samen.
  • guy vermeulen

    5 jaar geleden
    Ze moeten nochtans geen geld hebben , tot als het er op aan komt . Triestige zaak.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Dit ruikt vooral naar een afspersingzaak, of een ripdeal.Die vrouwen hebben zeker hulp van mannen gehad, en zullen hoogstwaarschijnlijk wel mee in de georganiseerde misdaad zitten. De prostituee is eerder de bliksemafleider / lokvogel in deze zaak. Mijn idee. Dit kwam in de jaren 90 en begin 2000 ook veel voor toen men voor miljoenen oude Belgische franken aan deals beloofde aan wil dacht zwarte goederen te kunnen kopen. Het bleken vaak ripdeals te zijn.