Nicolas Laforge maakte als VAR geen goede beurt het voorbije weekend.
Volledig scherm
Nicolas Laforge maakte als VAR geen goede beurt het voorbije weekend. © BELGA

Videoref Nicolas Laforge ging twee keer in de fout

Jupiler LeagueVideoref Nicolas Laforge ging op de tiende speeldag in de Jupiler Pro League twee keer de mist in. Dat meldt het Referee Department van de KBVB. Op zijn advies werd het doelpunt van Anderlecht-aanvaller Nacer Chadli afgekeurd. Laforge vergat ook tussen te komen bij een strafschopfout op Gent-spits Yaremchuk.

16 reacties

  • Raf Ostach

    5 jaar geleden
    I.p.v. altijd op de scheids te kakken, praat eens over die veel meer betaalde spelers die kansen missen, slecht verdedigen, vuile fouten maken, mekkeren, komedie spelen en de fout bij een ander leggen. Hierdoor verlies of win je een wedstrijd...
  • Karel Belmans

    5 jaar geleden
    Ze hebben wel allemaal ne dikke nek! Het peil van onze arbitrage is bedenkelijk. En nu met de VAR.....nog verslechterd. Ze hebben soms moeite om de juiste lijn te trekken bij mogelijk buitenspel! Alleen de doellijn technologie is accuraat; de rest noppes!
  • Ronny Wauters

    5 jaar geleden
    Laforge, Lardot en Baucot zijn het niet waardig om scheidsrechter of VAR te zijn! Deze 3 scheidsrechters zijn gekend voor hun partijdigheid voor bepaalde ploegen!!!! Waarom denk je dat GEEN enkele Belgische scheidsrechter nog Europees of ander wedstrijden mag fluiten! Onze scheidsrechters zijn gewoon onbekwaam en dat zie je op de voetbalvelden!
  • Jacques Deceuninck

    5 jaar geleden
    Simpele oplossing.....als ze in dat met mensen en schermen overbevolkt busje, na 1 1/2 minuut geen oordeel kunnen vellen over een bewuste fase, dan hebben zij geen recht meer van spreken. Als je zo lang twijfelt over een uitspraak dan hou je beter je mond.
  • Bertrand Neyt

    5 jaar geleden
    Altijd de schuld van de scheidsrechter mensen toch de scheidsrechter is baas op het plein en daarmee basta