Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © thinkstock

Noodkreet van vader: “Vang mijn dochter alstublieft op of ze pleegt zelfmoord”

De vader van een 15-jarig meisje is radeloos. Door de wachtlijsten is er nergens plaats voor zijn suïcidale dochter. Dat meldt Het Nieuwsblad vandaag. Ook De Standaard bericht over de zaak.

33 reacties

  • Alida Versluys

    5 jaar geleden
    Niet alleen in be maar ook in nl gebeurt dit ........... vaak komt hulp te laat voor deze mensen in het moeilijkste van hun leven En dan zelfmoord willen plegen en dan nergens geen hulp kunnen krijgen om beter te kunnen worden zeer triest dit hoe deze vaak hulpzoekenden aan hun lot worden over gelaten moet niet kunnen dat ze een jaar misschien langer moet wachten Voor dat ze geholpen kunnen hoop dat deze mensen wie het ook ooit mee maakt In het leven gauwer geholpen kunnen worden
  • jovany david

    5 jaar geleden
    Tijd voor echt verandering, tijd om voor onszelf te zorgen, tijd dat de Vlaming op straat komt en duidelijk maakt dat onze centen naar onze mensen moeten gaan.. Als we ooit overschot hebben zoals Nederland, dan kan je gulle gever spelen, nu niet! Tijd voor VB.. Is dit een antwoord op alles, neen, maar Vlamingen zullen wel voorrang krijgen met Vlaams belastinggeld.. En daar gaat het om!!
  • Elke Verbeeck

    5 jaar geleden
    Zo herkenbaar. Hoog tijd dat we onze krachten bundelen, onze stem als ouder en van ons kind laten horen!
  • Kelly Van Nuffelen

    5 jaar geleden
    Ook wij zitten in de zelfde situatie en wachtende voor een opname, we krijgen idd overal te horen dat het niet meer voor dit jaar zal zijn. Ook wij hebben al genoeg aangegeven de situatie niet meer aan te kunnen met ons kind en bang zijn voor wat als het nu echt te veel word voor haar of voor ons... Het is en blijft u kind, en wij zien haar super graag, maar hoeveel kan je als ouder nog dragen. Ze is nog maar 10 jaar maar heeft het ontzettend zwaar
  • Francine Vanderstraeten

    5 jaar geleden
    Mijn opmerking zal geen oplossing zijn, maar ik stel mij toch de vraag wat is er mis met de jeugd om zo suïcidaal te zijn? Zou het ook niet een beetje onze maatschappij zijn?