EPA
Volledig scherm
© EPA

Syriër ramt met gestolen vrachtwagen verschillende wagens in Duitsland: negen gewonden

In de Duitse plaats Limburg heeft een man in een gestolen vrachtwagen meerdere auto's geramd. In totaal raakten 9 mensen lichtgewond. De bestuurder van de vrachtwagen, een Syrische vluchteling, is opgepakt en zou zelf ook verwondingen hebben opgelopen. Het is nog niet duidelijk wat de man bezielde. De politie onderzoekt alle pistes. De Syriër zou meerdere pogingen hebben ondernomen om een vrachtwagen te stelen.

16 reacties

  • stefan crama

    5 jaar geleden
    Je haalt de ellende binnen en dan verwondert zijn dat zo dingen gebeuren. Dank u, beste politici.
  • Eva Munet

    5 jaar geleden
    Erik: je vergeet er nog een paar, Stockholm, Londen, Keulen, Den Haag, Luik, Amsterdam, Manchester, Strassbourg. De laatste vijf zijn trouwens allemaal uit hetzelfde jaar. Zegt veel eh?
  • Moehmena Rahous

    5 jaar geleden
    Uitheemse moslims uit achterlijke landen kunnen niet overweg met onze westerse vrijheden en cultuur. En wij begrijpen niet hoe zij op zo'n wijze in onze wereld hier reageren met hun Allah Akbar. Grenzen dicht en 100% integreren is de enige boodschap. Dan blijven enkel nog de gekken over.
  • erik bernard

    5 jaar geleden
    Het stopt niet hé, Zaventem, Maalbeek, Parijs, Barcelona, Nice , Berlijn nu dit.. dringend de veiligheidsdiensten meer middelen geven.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Duitsland heeft bijna 1 miljoen Syrische vluchtelingen opgevangen. Het mag dan ook niet verbazen dat daar af en toe een crimineel of terrorist tussen zit. Goed dat de Duitse politie open kaart speelt en de nationaliteit en criminele daden van de dader openbaar maakt. Gelukkig dat er maar 9 lichtgewonden zijn gevallen.