Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © Shutterstock

Zo geniet je als koper zeker nog van woonbonus

Twijfelachtig of wie vandaag een woning koopt, nog aanspraak kan maken op de woonbonus. Tenzij de verkoop via hun online verkoopplatform Biddit.be verloopt, zo maken de Belgische notarissen zich sterk.

8 reacties

  • Fonske Beys

    5 jaar geleden
    Waarom via een makelaar kopen ,het heeft geen enkele meerwaarde . Zij houden prijzen hoog voor de +- 15.000 € commissie . De diefstal begint al bij hoe hoger prijs hoe meer commissie , het werk ! is toch hetzelfde .
  • Gerrit defreyne

    5 jaar geleden
    Waarom kunnen tegemoetkomingen als woonbonus, dienstencheques niet gekoppeld worden aan het belastbaar inkomen? Blijkbaar ontbreekt de moed bij de politiek om te zeggen waar het op staat. Met een financiële put van ettelijke miljarden kan je moeilijk grote geschenken uitdelen. Bijkomende vraag, waar is de verantwoordelijkheid van de burger? Voor alles en nog wat moet de overheid opdraaien. Religieus zijn is een private aangelegenheid. Moet de overheid dat betoelagen?
  • Floris Janssens

    5 jaar geleden
    Kassa,kassa voor notarissen en makelaars !
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Notarissen en makelaars kunnen moeilijk zeggen dat je te laat komt voor de woonbonus. Laat je makelaar een overeenkomst tekenen dat hij de woonbonus zal betalen als je te laat bent, ondanks al hun beloften.
  • bart moonen

    5 jaar geleden
    Mooie reclame voor Biddit, maar dit is slechts een tool voor de openbare verkoop. En de registratierechten zijn hoger.voor de commissie voor de notarissen. Grote schande eigenlijk...