Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Zware verontwaardiging over nieuwe reclame Bicky Burger waarin man vrouw slaat: “Degoutant”

Er is zware verontwaardiging ontstaan over een nieuwe reclamecampagne van Bicky Burger. Die toont hoe een man een vrouw slaat, terwijl hij “Fake Bicky, fwa!” roept. Op sociale media wordt met onbegrip gereageerd: “Proficiat, mopjes over huiselijk geweld zijn echt wat we nodig hebben”, klinkt het. En ook: “Wat een degoutante, platvloerse, goedkope campagne”.

122 reacties

  • Mario Van Hecke

    5 jaar geleden
    Vanaf morgen dubbele Bicky Burger verkoop in de frituur, goed gedaan zou ik zeggen.
  • Kris Bourgond

    5 jaar geleden
    Volgens sommigen kwetst dit de slachtoffers.. komaan he, als humor "ongepast" wordt vanaf er slachtoffers zijn dan kan er ni veel gelachen worden zenne... Ik vind het zelf nu niet grappig maar moet toch kunnen he flauwerikken...
  • Eric Leysen

    5 jaar geleden
    Wat een gezever over een cartoon. Ga even afkoelen op jullie PS4 knal nog wat mensen af of rij er wat plat. De reclame is niet echt smaakvol maar om nu te beweren dat dit zou aanzetten tot geweld?? Precies of huiselijk geweld gaat hierdoor toenemen...daar zijn waarschijnlijk andere redenen voor. Die niet goed te keuren zijn natuurlijk.
  • bart wouters

    5 jaar geleden
    Geen bicky-burger meer bij ons
  • Benny Deridder

    5 jaar geleden
    Goede marketingstruck. Je schopt wat tegen de hypergevoelige politiek correcte benen en je lokaal - lage kost - reclame wordt door alle media gratis en voor niks nationaal verspreid. Iedereen weet nu wat een Bicky is en in welke verpakking die dient geserveerd te worden. Knap werk !