Federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld).
Volledig scherm
Federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld). © BELGA

Kritiek op De Block na "vaag antwoord" over prijzen geneesmiddelen

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) heeft in de Kamer vanuit de oppositie felle kritiek gekregen vanwege haar "vaag antwoord" op een reeks vragen over de prijzen van geneesmiddelen tegen ouderdomsblindheid. Verschillende Kamerleden wilden meer tekst en uitleg over de discussie die daarover gisteren is losgebarsten na berichten in Het Laatste Nieuws, maar in haar antwoord bleef de minister erg algemeen.

46 reacties

  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    Is Francken dan ook verantwoordelijk voor zijn frauderende partijgenoot met de betaal migranten ,jokke ? Waarom hebben we toen niks van u gehoort?
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    Terwijl ze rond de pot draait en naast de kwestie spreekt vult ze haar zakken.
  • Tom de clerck

    5 jaar geleden
    Maggie is door de mand aan het vallen. Veel te goede contacten in de farma-sector.
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Gij zijt de verantwoordelijke Maggie uw naaste medewerker hebt gij vrij spel gegeven.Zij heeft de prijzen onderhandeld en heeft gekozen voor de farma in plaats voor de bevolking.En als dank heeft het farma bedrijf Celgene haar een directeurspostje aangeboden.
  • Marc Faes

    5 jaar geleden
    We mogen dan wel het beste sociale vangnet van de wereld hebben. Heb je pech dat je de verkeerde ziekte krijgt dan is het medicijn voor de gewone mens onbetaalbaar. Hier zou Europa als wereldmacht eens mogen opspringen maar een vet betaald postje binnenhalen is blijkbaar belangrijker. #ikbendepolitiekzobeu!