Beeld ter illustratie, de Britse premier Boris Johnson.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, de Britse premier Boris Johnson. © AP

Britse parlement discussieert over wc-papiervoorraad

Met de nakende brexit in iets meer dan drie weken, zijn er nog heel wat onzekerheden over de effecten die de situatie zal hebben op de Britse samenleving. Zo stelde het Welshe parlementslid Jonathan Edwards de vraag in het Britse parlement hoe lang de wc-papiervoorraad in het land nog zal meegaan in geval van een no-dealbrexit.

21 reacties

  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    Met krantenpapier gaat het ook. Wel vervelend als de krant niet of te laat komt.
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    @Filiep Lapeire , Een van de beste plaatsen op de wereld om te zijn is de EU . Onlangs nog een paar vrienden op bezoek gehad die net terug waren van een trip naar de V.S . Als je hen mag geloven is "the land of the free" niet daar maar hier .
  • Joan Lute

    5 jaar geleden
    Beste Filiep, ik denk dat u nog niet half beseft hoe goed het wonen is in de EU .. voor mij moeten ze absoluut niet terug te gaan naar de eerste helft vorige eeuw waar oorlogen, hongersnood en territoriale conflicten regel waren. Geef mij maar de EU waar je vrij kunt reizen met een eenheidsmunt en waar de levensstandaard minder grote verschillen kent tegenover vroeger.
  • Alan Janssen

    5 jaar geleden
    Tja voor alle pro brexiteers.... heb je liever een vrije markt van 66 miljoen mensen of van 510 miljoen mensen.... zelfs USA is maar 380 miljoen mensen en denk niet dat zij hun importheffingen gaan opheffen voor UK. Probleem van de EU is dat ze te democratisch zijn, iedereen moet het eens zijn om iets goed te keuren en dat is meer dan de meerderheid, maakt dat alles in EU langzaam gaat en veel kost. En een land in het bijzonder was hier bijzonder goed in UK.
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    Er zijn nog landen in Europa die niet tot de EU behoren, blijkbaar stellen deze het ietwat beter dan de landen die er wel toe behoren. Dus afwachten en zien zonder voorbarig geblaat. Als UK het goed stelt na de Brexit... Wij graag bij de volgende...