De Amerikaanse president Trump.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Trump. © EPA

Witte Huis weigert medewerking aan impeachment-onderzoek Trump

Het Witte Huis heeft gezegd dat het niet zal meewerken met het onderzoek van het Huis van Afgevaardigden naar een eventuele afzetting van Trump. In een brief roept het Witte Huis vandaag op om het onderzoek, dat het “ongegrond en grondwettelijk gezien onwettig” noemt, te laten vallen.

20 reacties

  • Ilse van Caeyzeele

    5 jaar geleden
    Toen Obama president was, hoorde je zoveel zever niet en was het veel rustiger. Laat Michelle toch opkomen en presidentskandidate zijn, zal mijns inziens zeker winnen en zo de 46 ste president van Amerika kunnen worden. Steun en hulp van iedereen heeft ze al!
  • Ronny Verachtert

    5 jaar geleden
    volgens mij heeft Trump veel op zijn kerfstok dat de buitenwereld niet mag weten, gewoon TRUMP onmiddelijk afzetten zonder commentaar
  • Karel Dierckx

    5 jaar geleden
    Guido Deville, Trump moet op gebied van zakelijke belangenvermenging ook van niemand lessen aannemen: zijn zakenimperium wordt beheerd door zijn zoons tijdens zijn presidentschap. Zijn voorgangers richtten een blind trust op om dat te vermijden. En die gaven ook hun belastingaangiftes vrij.
  • ed Dams

    5 jaar geleden
    weigeren medewerking. nog een extra reden om wel door te gaan, want dan is er wel iets niet pluis.
  • Kai Rombouts

    5 jaar geleden
    Ronny Biesen, en wie denk je dat de regels voor whistleblowers vlak voor bekendmaking van de hoax heeft gewijzigd in het nadeel van in dit geval Trump ? Denk je dat de deep state vriendjes van Obama verdwenen zijn ? Dat zijn ambtenaren die je niet weg krijgt bij CIA en FBI en die alles in het werk stellen om Trump van de kaart te vegen. En dat zijn geen enkele ambtenaren, mogelijks honderdduizenden en meer die Trump tegenwerken, met de hulp van hooggesplaatsten en ouwe rakker Soros natuurlijk.