Didier Verbaere
Volledig scherm
© Didier Verbaere

Bekaert gaat geld tanken bij spaarder

Bekaert klopt bij de spaarders aan om zich te financieren. Het staalkoordbedrijf geeft voor 200 miljoen euro obligaties uit, waarop particulieren kunnen intekenen.

13 reacties

  • daniel budenaerts

    5 jaar geleden
    Ex-NVA minister Johan van Overtveldt heeft de roerende voorheffing opgetrokken tot een record hoogte van 30% , waardoor de staat zonder risico te nemen het rendement in hoge mate afroomt voor de belegger.
  • Luk D'Haese

    5 jaar geleden
    Goed het laatste woord lezen: “ Het gaat in dit geval om effecten op 7,5 jaar, die een nettorente van 1,831 procent beloven.“ Denk dat dit ook bij Bekaert zo zal zijn. Je weet dus wat je te doen staat.
  • An Vanden Bossche

    5 jaar geleden
    Een mogelijkheid om wat rendement te krijgen op uw spaargeld, niet veel maar beter dan op de bank. Spijtig dat de obligatie boven pari uitgegeven wordt. Daardoor betaal je uiteindelijk meer dan 30% roerende voorheffing.
  • jean-pierre rejek

    5 jaar geleden
    Toen ze miljarden winst maken hebben ze ook niet aan de spaarders gedacht ,en beleggen mooi woord hé 1 van de 10 heeft geluk en de anderen zijn hun spaargeld kwijt ,kijk maar de beurs van 1999 tot nu hoeveel aandelen zijn niets meer waard .
  • Guy Van Deun

    5 jaar geleden
    Naar mijn bescheiden mening niet te betrouwen. Bekaert zoekt geld om het misschien opnieuw te investeren in China en hier naderhand hun arbeiders aan de deur te zetten. Zo kan iedereen CEO spelen.