RV
Volledig scherm
© RV

Van kluspoezen tot Lukaku: ook deze reclames kregen wind van voren wegens vrouwonvriendelijk

De reclame van Bicky Burger waarin een man een vrouw slaat, is niet de eerste die een storm van kritiek krijgt en als vrouwonvriendelijk bestempeld wordt. De jongste jaren passeerden in ons land al meer omstreden campagnes de revue. Een overzicht.

6 reacties

  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    Wat mag er nog wel in feite ? Echt triestig..
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Wat een zielige wereld is dit toch geworden. Iedereen heeft vandaag de dag wel iets waardoor hij zich gediscrimineerd voelt. Hoe groter loser of onbenul hoe meer protest. Ik heb vaak heimwee naar de goede oude tijd toen we ons niet bezig hielden met dergelijke futiliteiten. Doe in godsnaam eens normaal, mensen.
  • stefan crama

    5 jaar geleden
    Inderdaad, preutsheid en dingen verbieden is de nieuwe realiteit geworden. Wat snak ik naar de fantastische jaren 70 en 80 waar vrijheid een feit was.
  • Rik Muylaert

    5 jaar geleden
    Wat met de manonvriendelijke coca cola spotjes. Waarin de man met ontbloot bovenlijf een krat cola komt leveren?
  • Leo Mariën

    5 jaar geleden
    Betere reclame dan deze kan je niet maken, zelfs nu wordt er de focus op gelegd en kijkt iedereen ernaar. Overal ziet men tegenwoordig spoken. De zwarte pieten weg, het woord kerstmarkt alleen al , carnaval voor de rechtbank, reclame wordt aan banden gelegd, het weerbericht gecodeerd. Niets mag nog of er hangt een briefje aan.... Regels, regels en nog eens regels en als dan iedereen een burn out heeft dan ligt het aan de werkdruk.