AB InBev biedt nu ook blikjes bier aan van 35,5 cl, in plaats van de gebruikelijke 33 cl.  Bij Albert Heijn België zijn zelfs blikjes van 44 cl verkrijgbaar.
Volledig scherm
AB InBev biedt nu ook blikjes bier aan van 35,5 cl, in plaats van de gebruikelijke 33 cl. Bij Albert Heijn België zijn zelfs blikjes van 44 cl verkrijgbaar. © Albert Heijn

AB InBev experimenteert nu ook met grotere blikjes Jupiler

In de supermarkten biedt AB InBev nu ook blikjes bier aan van 35,5 cl, als extra optie naast de gebruikelijke 33 cl. Dat bevestigt de Belgische brouwer. Of de grotere blikjes een blijver worden, hangt af van een evaluatie.Het gaat om een tijdelijke promotie, aldus de brouwer, waarbij consumenten 2,5 cl gratis krijgen. De blikjes zullen worden aangeboden in een aantal supermarktketens. 

19 reacties

  • Patrick Verbelen

    5 jaar geleden
    Ik vond het systeem van vroeger toch beter, flesjes in houten bakken, toen moest je wel zuipen om in de winter de kachel te laten branden.
  • Stefaan Verhaegen

    5 jaar geleden
    Geef mij maar de klassieke 25 cl in een fles maar. Niks beter dan dat.
  • Ivan van Bruyssel

    5 jaar geleden
    De steeds dalende consumptie van Jupiler pils ; doet de bier gigant er alles aan om dit te verbergen grotere glazen , blikjes.
  • Jan hertogs

    5 jaar geleden
    Ze hadden gedacht we maken de fleskes kleiner meer winst en de mensen gaan meer drinken/ kopen.....schandalig die klein flesjes! Dan klagen dat mensen minder drinken
  • lars vandenberge

    5 jaar geleden
    Dit deden coca cola en pepsi al jaren geleden in de VS. De consumptie ging jaarlijks de hoogte in.