Ondervoorzitter Walter Damen (links) en algemeen directeur Gunther Dieltjens gaven uitleg bij de trainerswissel bij Beerschot.
Volledig scherm
Ondervoorzitter Walter Damen (links) en algemeen directeur Gunther Dieltjens gaven uitleg bij de trainerswissel bij Beerschot. © Joel Hoylaerts / Photo News

Beerschot geeft uitleg bij ontslag Vreven: “Er kwam wat sleet op bepaalde relaties”

Belgisch voetbalNauwelijks twee weken geleden verklaarde Beerschot-voorzitter Francis Vrancken nog openlijk dat Stijn Vreven sowieso het seizoen zou uitdoen. Sinds vanochtend staat de Limburgse trainer toch op straat. Dat vraagt om een woordje uitleg. “De resultaten vielen tegen en er kwam wat sleet op bepaalde relaties”, klinkt het. Hernan Losada neemt het trainersroer over.

18 reacties

  • ETIENNE BOECKX

    5 jaar geleden
    Stijn heeft gelijk dat hij naar een andere ploeg uitkijkt die hem niet zoals Beerschot van alles en nog wat beloofd t'is al jaren zo aan de gang.
  • Bart Cornelis

    5 jaar geleden
    Ik denk dat er sleet op heel de club zit. Ik snap ook niet wat Walter Damen daar doet. Die man preekt over het eerlijke voetbal en dergelijke terwijl hij verre van zuiver is. Hij is letterlijk iemand dat ALLES doet voor geld hij smerig het ook mag zijn.
  • frank veus

    5 jaar geleden
    Walter Damen @ , nog niet zolang geleden heb jij gezegd dat Vreven zeker het seizoen uit zou doen als coach van beerschot . Een paar weken later vliegt die buiten dat is nu typisch aan een advocaat .
  • Luciano van As

    5 jaar geleden
    De enige beste oplossing ! Het heeft eigenlijk te lang geduurd voor deze beslissing is genomen, hopelijk is ze niet te laat !?
  • Eric De Winter

    5 jaar geleden
    Het komt gewoon niet goed met jullie !!?????