BELGA
Volledig scherm
© BELGA

30.604 bestuurders geflitst tijdens flitsmarathon

Tijdens de flitsmarathon van gisteren controleerde de politie in totaal zo’n 1,2 miljoen voertuigen. Daarvan reden er 30.604 te snel, dat is 2,55 procent. Er werden ook 181 rijbewijzen ingetrokken.

84 reacties

  • Ronny Martin

    4 jaar geleden
    zoals bij de andere vooraf aangekondigde controle... verplicht naar rechtbank en rijbewijs kwijt.
  • Ronny Dekimpe

    4 jaar geleden
    Tja ik reed 56 en met gecorrigeerde snelheid 52. Dus 53 euro boete. Ik zal de volgende maal meer naar mijn kilometerteller kijken die mij dan wel de nodige afleiding zal geven op de verkeersveiligheid. Maar ik geef toe, ik heb te vlug gereden, vooraleer ik hier bakken kritiek krijg op mijn roekeloos rijdgedrag van 56 km per uur.
  • Gaston Foubert

    4 jaar geleden
    Ik ben die 30.604 bestuurders dankbaar dat ze onze wegen helpen onderhouden.
  • François Vande Wynckel

    4 jaar geleden
    Inderdaad, mensen die maar 10 km. te snel rijden zijn geen doodrijders maar wel zijn het personen die hun broek vegen aan de opgelegde snelheidsregels. Is het nu echt zo moeilijk om zich te houden aan de wegcode? Iedereen weet, dat als men overal 10 kilometer per uur sneller mocht rijden, er evenveel snelheidsovertredingen zouden zijn als nu. Sommigen willen zich gewoon niet aan de wet houden, zelfs al vallen er slachtoffers.
  • Johan Billiet

    4 jaar geleden
    boetes zijn hier vrij laag, daarom vegen de mensen hun gat aan oa. snelheidsbeperkingen, wellicht tarieven, best samen met complementaire straffen (auto stilleggen) aanpassen naar boven..