REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

EU waarschuwt voor veiligheidsrisico's 5G

In een nieuw rapport waarschuwt de Europese Unie vandaag voor de risico's die verbonden zijn aan de uitrol van 5G-netwerken. Door klaar en duidelijk te stellen welke gevaren verbonden kunnen zijn aan 5G, "de toekomstige ruggengraat van onze maatschappijen en economieën", willen de Europese lidstaten en de Commissie tegen eind dit jaar over een "gereedschapskist" met oplossingen beschikken.

23 reacties

  • El Stavio

    4 jaar geleden
    5G is niet onschuldig!Er moet onderzoek verder komen,en de huidige onderzoeken,die NIET gesponsord worden door de lobby,beloven niks goeds!Doe uw onderzoek,Google is uw vriend!
  • Don Tessers

    4 jaar geleden
    De EU geldwolf is hypocriet. Waar ze nu voor waarschuwen met 5G harken ze aan de andere kant de miljarden binnen via allerlei regels.Stop uitrol 5G het is een dodelijk wapen.
  • james vroman

    4 jaar geleden
    risico’s vermijden Europees verbod graag ..
  • Marc Saerens

    4 jaar geleden
    Om nog te zwijgen over de gezondheidsrisico's...........En waarom alle bomen en struiken dienen te worden verwijdert om de straling niet in de weg te zitten !!!! Hoewel over dit laatste in alle talen gezwegen word !!
  • Ewa Milczanowska

    4 jaar geleden
    En welke gevolgen zou de 5G geven op onze GEZONDHEID??? Daar zeggen ze niets over, alleen hoeveel miljarden zal dat opbrengen!!!