Stanley Johnson, vader van de Britse premier Boris Johnson, tijdens een panelgesprek georganiseerd door Extinction Rebellion in Londen.
Volledig scherm
Stanley Johnson, vader van de Britse premier Boris Johnson, tijdens een panelgesprek georganiseerd door Extinction Rebellion in Londen. © AP

Vader Boris Johnson sluit zich aan bij klimaatbetogers in Londen

De vader van de Britse premier Boris Johnson heeft in Londen zijn steun betuigd aan de klimaatbetogers van Extinction Rebellion. Dat deed hij nadat zijn zoon de betogers had aangemoedigd om hun “scheve henneptenten” bijeen te pakken en op te krassen. Al was dat volgens papa Stanley Johnson maar een grapje.

4 reacties

  • emiel wouters

    5 jaar geleden
    Weer iemand die profiteert op de kap van een ander, ge moet maar durven.
  • Bartel Groeneweghe

    5 jaar geleden
    Is dat een nieuwe trend of? Politiekers die A zeggen, maar achteraf eigenlijk B bedoeld hebben? Trump doet dit iedere dag een aantal keer, Johnson nu (al twijfel ik of zijn papa gelijk heeft).
  • Sunno Hamar

    5 jaar geleden
    “Ik ben hier omdat ik denk dat wat ze (Extinction Rebellion, red.) doen bijzonder belangrijk is." Hun taak is inderdaad belangrijk, ze moeten de Europese regeringen het excuus geven om meer middelen aan hun burgers te onttrekken.
  • Dick DECOCK

    5 jaar geleden
    Is al kiescampagne aan het voeren voor zijn zoon bij volgende verkiezingen