BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Veroordeelde KVM-bestuurders willen via rechter hun naam zuiveren

VoetbalOlivier Somers, Johan Timmermans en Stefaan Vanroy trekken wellicht naar de rechtbank. Ze willen hun naam zuiveren nadat het BAS hen veroordeelde voor matchfixing.

13 reacties

  • Ilse Verlinden

    5 jaar geleden
    Katrien, sportieve resultaten en houding doen totaal niet ter zake. Feit is dat ze op zijn minst geprobeerd hebben om de zaak te belazeren. Of de bond hen niet leuk vond, dat het niet gelukt is, of andere clubs dat ook gedaan hebben, dat is allemaal van geen tel. Juridisch gezien zijn ze niet onschuldig, dus is dit belachelijk.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Schaamteloos? Omdat hij op de rechtbank mag liegen? Waarom moet hij als advocaat niet zweren de waarheid te zeggen ? Is de rechtbank dan maar een poppenkast ?
  • willem calant

    5 jaar geleden
    De schaamte voorbij.
  • Dirk Adriansens

    5 jaar geleden
    Degradatie en levenslange schorsing is de enig mogelijke straf.
  • Katrien VMarke

    5 jaar geleden
    Het proces van KV was al op voorhand gemaakt, een revanche vanwege de bond doordat Timmermans de bond eerder had durven aanklagen voor onvoldoende onderzoek tegen de louche praktijken bij Moeskroen die bovendien nogmaals overduidelijk zichtbaar werden bij de degradatieduels.. maar Moeskroen en Eupen bleven raar maar waar ongemoeid (in buitenlandse handen ...). KV Mechelen is geofferd en vrij zwaar gestraft ondank hun sportieve resultaten en houding.