EPA
Volledig scherm
© EPA

‘Sesamstraat’ maakt aflevering over verslavingen: “Ouders vermijden dit onderwerp, maar kinderen willen er wel over praten”

TVDe Amerikaanse kinderserie ‘Sesamstraat’ besteedt in een nieuwe verhaallijn aandacht aan het onderwerp verslaving. De pop Karli onthult in een recente aflevering dat ze bij een pleeggezin moet worden geplaatst omdat haar moeder verslaafd is. Dat schrijven Amerikaanse media.

0 reacties

  1. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.
  2. “Nee, ik heb daar geen rust gevonden”: Lynn Van den Broeck zoekt haar grenzen op in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Nee, ik heb daar geen rust gevonden”: Lynn Van den Broeck zoekt haar grenzen op in ‘Special forces’

    “Ik ben nog een paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?