Klimaatactivisten zetten Londense luchthaven op stelten, één betoger raakt tot in vliegtuig: “Het spijt me dat ik zo moet handelen”

De radicale klimaatbetogers van Extinction Rebellion hebben in de luchthaven van Londen de boel op stelten gezet. Eén manifestant wist zelfs tot in een vliegtuig met bestemming Dublin binnen te dringen. Het toestel moest daardoor terug naar de terminal taxiën, met de nodige vertraging tot gevolg. 

39 reacties

  • Jean West

    5 jaar geleden
    Stijn Billen Geef mij eens één persoon die het weer kan voorspellen voor 6 maand zonder er naast te zitten. Ze kunnen wel voorspellen wat er binnen 20 of 30 jaar zal gebeurd zijn.
  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    En hoe zijn die klimaatbetogers tot aan de vlieghaven geraakt? Waarschijnlijk met hun eigen vervuilende auto. Wil je betogen, geef dan het voorbeeld.
  • Michel de Coorebyter

    5 jaar geleden
    Oordeel mensen op hetgeen ze doen, niet op hetgeen ze zeggen. In dit opzicht zijn die spijtbetuigingen volkomen gratuit en waardeloos. Bovendien zijn de eindeloze acties van de klimaatactivisten en van de gele hesjes in hun extremisme een vorm van misbruik van onze rechten.
  • De Waen Luc

    5 jaar geleden
    De domheid..klimaat trekt zich niets aan van wat wij doen hier
  • renée schietekat

    5 jaar geleden
    Jens, gaan we dan allen reizen met paard en kar? Simplisten zijn het die denken de oplossing te hebben en die op gewelddadige manier willen oplossen.