BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Geen medaille, maar Derwael vijfde met persoonlijk record in WK-allroundfinale: “Ik kan mezelf niets verwijten”

WK turnenGeen nieuwe allround-mijlpaal voor Nina Derwael op het WK in Stuttgart: ook al werkte ze haar vier toestellen prima af, bleken vier concurrentes completer. Derwael kwam als vijfde in eindstand vier tienden te kort voor het brons, maar mag vol vertrouwen zaterdag starten op de toestelfinale van de brug met ongelijke leggers. Derwael is dan topfavoriete om haar WK-titel te verlengen.

14 reacties

  • Roger De Bondt

    5 jaar geleden
    Een dikke proficiat Nina, je hebt in het verleden al dikwijls bewezen wereldtop te zijn. We mogen als Belgen fier zijn op jou. We gaan nog mooie dingen van je zien, doe zo voort.
  • Rudy Claes

    5 jaar geleden
    Proficiat Nina .... na Thiam sportvrouw van het jaar !
  • Larry Floru

    5 jaar geleden
    Proficiat
  • gustaaf dombret

    5 jaar geleden
    Geen medaille Nina maar voor ons won je goud. Je heb een super prestatie geleverd en heel hard je best gedaan. Zijn enorm fier op jouw, doe zo verder. ❤️
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Na de balk stond ze 2e, ETIENNE BOECKX. En all round is het verschil tussen die 4 na Biles eigenlijk klein. Het hangt van details af. Als je - zonder twijfel - de beste bent zoals Biles dan heb je altijd ook een beetje de jury mee. Het blijft ten dele een subjectieve beoordeling. Een klein foutje wordt dan soms minder aangerekend.