Roberto Martínez: “Hans Vanaken is enorm gegroeid sinds hij bij de Rode Duivels is gekomen”

10 reacties

  • Rik Vrachten

    5 jaar geleden
    Ik ben absoluut geen fan van HVA ! Maar ik zeg wel één ding , hij kan voetballen en is top in BE , maar waarom is er geen enkele fantsoenlijke buitenlandse club in hem geïnteresseerd ?? Analisten hemelen hem continu op !! Wordt Hans dat niet stilaan kotsbeu ??
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Iedereen zijn eigen mening natuurlijk maar Vanaken had langer bij de duivels moeten zitten in plaats van Tielemans maar deze ligt heel goed bij Martinez.
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    Martinez je bent een zeveraar! Vanaken is de beste speler van belgië, laat scoren en scoort zelf! En doe uw ogen eens open en herbekijk de wedstrijd maar eens hoeveel keer hij vrij stond zonder ze hem een pass wilden geven: dat zegt genoeg!
  • Rudy Vander Elst

    5 jaar geleden
    Stop met Vanaken op te hemelen kwam tekort tegen amateurs veel te traag en balverlies. Kan niet mee op topniveau. In Belgie lopen er nog zo goeie rond. Maar moet spelen van Verhaeghe hé.
  • Raf Ostach

    5 jaar geleden
    Alee, Brugge-fans: altijd hetzelfde, denken enkel aan hun club-belang. Ten eerste: Vanaken is in België een zeer goede speler, dat klopt. Ten tweede: Verschaeren was geen basisspeler, hij is ingevallen. Ten derde: jullie roepen al maanden dat Vanaken in de basis moet en hekelen daarom Martinez. Hij geeft Vanaken een basisplaats en nu is het nog niet goed. @Freddy: waarom? Omdat VTM sponsor is van Club Brugge, dus alles is toegelaten om Club-spelers op te hemelen.