Chelsea FC via Getty Images
Volledig scherm
© Chelsea FC via Getty Images

Didier Drogba over “zoon” Lukaku: “De kritiek bewijst dat hij wereldtop is”

Romelu LukakuDat belooft. “Hij zit nog lang niet aan zijn plafond”, zegt Didier Drogba (41), ex-ploegmaat en mentor van Romelu Lukaku. Een lofzang, naar aanleiding van Lukaku’s vijftigste doelpunt voor België.

30 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Alleen topvoetballers kunnen Lukaku beter beoordelen dan wij. Waarom, omdat ze echt weten hoe belangrijk een spits Lukaku kan zijn. Overal wordt hij gewaardeerd behalve in België. Luc Nilis weet er alles van. In België nooit gewaardeerd bij de Rode Duivels, in Nederland op handen gedragen. Ook tegen kleine landen moet men scoren, waarom is Lukaku het dan wel geluk en al zijn voorgangers nooit ? Nee, ik ben geen fan, maar heb wel waardering voor zulke spelers.
  • GEERT VAN ACKER

    5 jaar geleden
    Wereld top!
  • Dirk Destorme

    5 jaar geleden
    Wanneer gaan we eens tegen toplanden oefenen. Deze week wedstrijd Duitsland-Argentinie gezien. Top!! Martinez zegt niet graag te oefenen tegen toplanden. Ja oké maar op de eindronden van grote tornooien spelen Cyprus, Kazachtstan en San Marino niet mee hoor. De nummer één van de wereld mag toch al eens tegen een meer gerenommeerde ploeg oefenen zekers of heb ik het verkeerd.
  • Peter Neefs

    5 jaar geleden
    Ik weet 100% zeker dat JC verkeerd geciteerd werd, het waren de domste .. Niet de .., vérre van zelfs.
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Respect Drogba voor uw mooie woorden,en het is zoals je zegt. Meeste mensen hebben gewoon geen besef van wat hij al gepresteerd heeft en nog zal presteren op die jonge leeftijd. Heel zijn leven staat volledig in het teken van het voetbal. En dan heb je zulke gefrustreerde mensen als ,, Den Boni. V. ,, die naar mijn gedacht bij de lokale bakker,beenhouwer of schoenmaker werkt en die alles van voetbal kent,maar nog nooit tegen een bal getrapt heeft. Laat staan dat hij weet dat den Bal rond is.