AFP
Volledig scherm
© AFP

Google verleende “substantiële” steun aan ontkenners klimaatverandering

Google mag dan wel openlijk beweren dat het politieke maatregelen tegen de opwarming van de aarde steunt, de techreus maakte blijkbaar ook “substantiële” bijdragen over aan Amerikaanse organisaties die de klimaatverandering gewoon ontkennen. Dat schrijft The Guardian.

8 reacties

  • Jos Teugels

    5 jaar geleden
    Activisten zijn allemaal in hetzelfde bedje ziek, als het om realisten gaat die niet zomaar onvoorwaardelijk geloven op een complete apocalyps binnen 11 jaar zijn het automatisch ontkenners. Ik pleit voor een open debat tussen de alarmisten onder wetenschappers en andere wetenschappers met een ietwat ander inzicht. Er heerst een ongezonde dynamiek om van journalisten activisten te maken, een weldenkend mens heeft hier een hekel aan en denkt dan dat er meer achter begint te zitten.
  • Sigritte Moen

    5 jaar geleden
    Lecocq Daniel, jammer dat er zulke dwaze mensen rondlopen. De aarde is plat, de ijstijd heeft nooit bestaan, dinosaurussen zijn een hersenspinsel ect, jullie ontkennen ook de vervuiling van plastiek in zee, diesel, steenkool en natuurlijk kernenergie, in stralingen van internet en ander geloven jullie niet. Maar blijkbaar toch al ferm aangetast. Ik hoop dat jij géén kinderen en kleinkinderen hebt.
  • Lecocq Daniel

    5 jaar geleden
    De thermometer in mijn tuin zegt al 40 jaar hetzelfde: 't is koud in de winter en warm in de zomer. Van klimaatverandering heeft hij nog nooit iets gemerkt.
  • Resist You

    5 jaar geleden
    En terecht degene die deze opgeklopte onzin nog geloven zijn eraan voor de moeite, er is helemaal geen opwarming, wel een cyclus van hitte en ijstijd !
  • Vladimir De Leeuw

    5 jaar geleden
    Waarom zou Google niet mogen sponsoren wie dat ze willen? En het is goed dat bv. wetenschappers die op een kritische manier klimaatonderzoek willen doen, dat die OOK gesponsord worden. De alarmisten worden bedolven onder de subsidies en het geld, voornamelijk van de overheid die hiervoor ons belastingsgeld gebruikt. Het is dus vanzelfspreken dat die onheil blijven voorspellen. Goed dat Google hiermee een beetje tegengas kan geven.