Ter illustratie
Volledig scherm
Ter illustratie © Photo News

Sinds de start van protest in Hongkong werden 750 kinderen gearresteerd

Sinds de start van de protestacties in Hongkong zijn maar liefst 2.379 demonstranten gearresteerd. En een derde daarvan is minderjarig. Dat blijkt uit cijfers die overheidsfunctionarissen deelden. De inwoners van Hongkong reageren verontwaardigd. 

0 reacties

  1. LIVE OEKRAÏNE. Brand in grote Russische olieraffinaderij na nieuwe droneaanval vanuit Oekraïne
    OEKRAÏNE
    161

    LIVE OEKRAÏNE. Brand in grote Russische olieraffi­na­de­rij na nieuwe droneaan­val vanuit Oekraïne

    Bij een Russische raketaanval zijn woensdag in de vroege ochtend drie mensen gedood en drie gewond geraakt in de Oekraïense havenstad Odesa. Volgens Rusland heeft Oekraïne de Krim aangevallen met zes Amerikaanse ATACMS-langeafstandsraketten. Oekraïne voerde zelf ook weer droneaanvallen uit, waardoor brand is ontstaan in een Russische olieraffinaderij. En bij de aanval op een universiteitsgebouw is Serhi Kivalov, een uitgesproken pro-Russische politicus, gewond geraakt. Het nieuws leidt tot cynische reacties onder Oekraïners. “Karma is a bitch”, klinkt het onder meer. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. KIJK. Gewapende dieven proberen winkel te overvallen, maar moedige uitbater kan hen in val lokken

    KIJK. Gewapende dieven proberen winkel te overvallen, maar moedige uitbater kan hen in val lokken

    In Smethwick, in het Verenigd Koninkrijk, is een winkelier erin geslaagd om twee dieven in de val te lokken. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de twee mannen de winkel overvallen en de uitbater bedreigen met een groot kapmes, terwijl ze geld eisen. Maar de winkelier weet hen af te leiden, rent snel naar de uitgang en trekt vervolgens de deur dicht. Omstaanders schieten te hulp om de dieven gevangen te houden. Bekijk de opvallende beelden in bovenstaande video.