REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump over voormalig vicepresident Joe Biden: “Hij was alleen goed in het kussen van Obama’s kont”

Donald Trump heeft gisteren weer een quote van de dag geleverd. Toen hij het in Minnesota over Joe Biden had, zei Trump: “Niemand zag in hem een verstandig man, niemand zag in hem een goede senator. En hij was enkel een goede vicepresident omdat hij heel goed wist hoe hij Obama’s kont moest kussen”.

21 reacties

  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Prachtige tactiek van de democraten om nu Trump zijn focus compleet op Biden te houden . Net voor de verkiezingen dumpen ze Biden en gaan ze voor Warren of Sanders . En dan kan Trump helemaal opnieuw beginnen met het op spitten van leugens en bedrog .
  • claes bruno

    4 jaar geleden
    Wat een niveau ... Om mottig van te worden ...
  • Willy van craen

    4 jaar geleden
    Hoe een Amerikaanse president zijn eigen staat en bevolking belachelijk maakt. Onlangs riepen zijn burgers "sluit hem op ".
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Met één telefoontje naar Erdogan de VS in heel de wereld te schande gemaakt, 5 jaar oorlog tegen Assad volkomen nutteloos gemaakt en de voorwaarden gecreëerd om het terrorisme van de jihadi's te laten herleven.
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    Waar heeft deze president zijn opvoeding gekregen? Zo een taalgebruik tegen een president kandidaat loopt werkelijk de spuigaten uit. Heeft die man dan voor niets respect? Een boer (geen landbouwer) heeft een beter taalgebruik.