BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nu ook officieel: Bernd Storck moet als nieuwe coach het Moeskroens huzarenstukje bij Cercle herhalen

Jupiler Pro LeagueNu ook officieel: Bernd Storck (ex-Moeskroen) is de nieuwe coach van Cercle Brugge. De 56-jarige Duitser volgt bij de ‘Vereniging’ Fabien Mercadal op. 

1 reactie

  • jan wuyts

    5 jaar geleden
    Vreemd verhaal want RC Genk had na het vertrek van Clement ook al gepolst naar Storck deze zei niet beschikbaar te zijn omdat ie naar Duitsland terugkeert ??!!
  1. Miron Muslic (Cercle Brugge) kijkt uit naar derby: “Wij gaan voluit voor winst, met alle respect voor Club”
    PREMIUM
    Voetbal Jupiler Pro League

    Miron Muslic (Cercle Brugge) kijkt uit naar derby: “Wij gaan voluit voor winst, met alle respect voor Club”

    Miron Muslic blijft indruk maken met Cercle Brugge. De 1-2-zege op AA Gent vorige week was zonder meer een ‘hold up’, maar de voorlopige vijfde plaats van Cercle Brugge in de klassering is dat over het ganse seizoen bekeken absoluut niet. Muslic maakt er ook geen geheim meer van dat zijn grote ambitie is om over vijf weken in de top zes te finishen. En dus is de derby van zondag in alle opzichten een superbelangrijk duel. Het toeschouwersrecord van dit seizoen, 7.000 man tegen Anderlecht, gaat trouwens aan diggelen. “En wij willen de drie punten in Jan Breydel houden”, zegt Muslic ferm.
  2. Miron Muslic en Cercle Brugge straks zonder topschutter Kevin Denkey op Anderlecht: “Maar ik heb een plan”
    PREMIUM
    voetbal jupiler pro league

    Miron Muslic en Cercle Brugge straks zonder topschut­ter Kevin Denkey op Anderlecht: “Maar ik heb een plan”

    Over enkele uren sluit Cercle Brugge het straffe kalenderjaar 2023 af in het Lotto Park tegen Anderlecht. Met een onthoofd elftal, want zonder topschutter Kevin Denkey. Maar coach Miron Muslic gelooft toch dat hij met de beschikbare pionnen ook wat kan gaan rapen in Brussel. “Wij zijn het Kevin verschuldigd om ook zonder hem volop in onze kansen te geloven”, predikt de Bosnische Oostenrijker optimisme.