De Franse president Emmanuel Macron.
Volledig scherm
De Franse president Emmanuel Macron. © Photo News

Macron betreurt Europese “politieke crisis”

Een dag na de verwerping van de Franse kandidaat-eurocommissaris heeft president Emmanuel Macron vrijdag de Europese instellingen opgeroepen om de "politieke crisis" snel in de kiem te smoren. 

16 reacties

  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Macron had drie kandidates en Ursula von der Leyen weerhield Goulard die indd geen blanco parcours heeft. Moet alles niet in Duitse handen blijven, vraag ik me af.
  • EDDY VANDERSMISSEN

    5 jaar geleden
    Weet niet hoe dat ieemand hier Macron als links kan bestempelen, zie de protesten van de gele hesjes. Komt aanvankelijk wel uit linkse hoek maar heeft uit eigenbelang zijn jas snel gedraaid. Stel voor dat hij nu bij "maman" gaat uithuilen.
  • Ronald Beintema

    5 jaar geleden
    De linkse eigen zakkenvullende geen moer om het eigen volk gevende zgn. 'politici' hebben Europa kapot gemaakt! Tijd voor echte politici!
  • Albert Gysels

    5 jaar geleden
    Hij moet juist proberen een bekwame politicus m/v te vinden met een zo proper mogelijke lei. Blijkbaar is dat tegenwoordig zo moeilijk dat ik mij toch vragen mag stellen bij de integriteit van het geheel van de politieke wereld.
  • Paul Keulemans

    5 jaar geleden
    Misschien komt ook hij erachter dat het daar geen dump is voor vriendjes die landelijk al zijn uitgegleden wegens frauduleus handelen! Zou er hoop zijn ?