Noelle heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan.
Volledig scherm
Noelle heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan. © Instagram

Noelle verliest op eigen kracht 106 kilo in veertien maanden tijd: “Ik was zo zwaar geworden dat de weegschaal het begaf”

Van een ontstellende 188 kilo naar een fantastische 82 kilo: de transformatie die Noelle Dawson in veertien maanden tijd onderging, is te gek voor woorden. En toch deed ze het volledig op eigen kracht, met dank aan het ketodieet en intensief sporten. “Op een gegeven moment was ik zelfs zo zwaar geworden dat de weegschaal het begaf”, aldus de 38-jarige vrouw uit Nashville (Tennessee).

17 reacties

  • Linde Segaert

    4 jaar geleden
    Dit soort artikels probeert mensen met overgewicht wijs te maken dat iedereen kan afvallen met een bepaald soort dieet en extra sporten. En dit klopt absoluut niet. Integendeel. Bij sommige mensen zorgt een dieet er zelfs voor dat ze weer bijkomen. Veel overgewicht is immers hormonaal aangestuurd. Heel dikwijls vanuit stress en traumatiek. Ik vraag me dan altijd af hoe de personen uit dit soort artikels er na enkele jaren uitzien. Nog steeds zo slank ? Of dan toch opnieuw gewichtsproblemen...
  • Peter Peeters

    4 jaar geleden
    Totaal geen bewondering, maar wel voor mensen die het nooit zo ver laten komen. Hoe kan je kan, wanneer je medische conditie hebt, zo morbide obese worden.
  • mijntje vermeire

    4 jaar geleden
    Ikzelf ben ook op 6,5 maand 42 kilo afgevallen met ketodieet .heb 2 maaltijden proteïne en 1 gezonde maaltijd per dag gegeten .Die maaltijd was erg gezond met volkorenbrood kip of vis en 2 stukken fruit en groenteslaatjes zonder die vettige sausjes een klein beetje olijfolie azijn of Citroën en kruiden .Dit dieet gaf ze een heel goed en gezond gevoel .Alles wet getest door bevoegde diëtiste .
  • Jonas Peulemans

    4 jaar geleden
    Ik heb keto gedaan, heel streng (15g koolhydraten per dag en 1 maaaltijd om de 36 uur) en ik ben op 5.5 maanden tijd 42kg kwijtgeraakt. En het geweldige was, ik had nooit honger omdat ik zo vettig at. Koolhydraten zijn de boosdoener, wegblijven ervan.
  • Kai Rombouts

    4 jaar geleden
    Respect! Elke mens kan stoppen met roken van de één op de andere dag (ben zelf het levende bewijs), elke mens kan kilo's gewicht verliezen. We zijn dikwijls simpelweg te lui om het te willen.