© Eric Dupain

© Eric Dupain

© Eric Dupain

© Eric Dupain

© Eric Dupain

© Eric Dupain

© Eric Dupain

© Eric Dupain

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Handbalsters worden strijders

Afgelopen zondag versloegen de dames van HC Sint-Truiden tegenstander DHT Izegem/Middelkerke met 29-26. In aanloop van de wedstrijd pakten de Truienaars uit met hun tweede luik betreffende hun strijderscampagne. Een indrukwekkend spandoek met daarop centraal trainer Jo Delpire omringd door enkele handbalsters werd voor de opgooi onthuld.

Eric Dupain

“Voor ons was het belangrijk om geen steek te laten vallen en de punten thuis te houden”, aldus de Truiense preses Romain Martens. “Halverwege de eerste periode hadden we een vijfpuntenkloof geslagen, maar nadien stokte de machine en werden er te veel kansen gemist. In de tweede helft eiste onze doelvrouw Edith Cochici de hoofdrol op. Zij heeft een belangrijk aandeel in onze 29-26 zege. De afdeling marketing van onze club had weer een mooie actie op touw gezet. De tribunes zaten opnieuw vol en bovendien werd ieders speciale aandacht getrokken op een prachtige banner in het kader van de beleving van de sport in het algemeen.Deze banner roept iedereen op om steeds volop te strijden voor het behalen van resultaat in zijn of haar sportbeoefening.”

“De wedstrijd werd opnieuw voor een bomvolle zaal gespeeld en net als onze sportieve prestaties is ook dit een mooie constante”, aldus Claus Putzeys, marketingverantwoordelijke van HC Sint-Truiden. “Bij aanvang van het seizoen hebben we de eerste fase van ons strijdersverhaal voorgesteld. Zondag toonden we de tweede fase. De fotoshoot die aan de presentatie vooraf ging, was geweldig. Onze trainer maakte er helemaal geen probleem van dat hij kaal moest worden geschoren en onze speelsters poseerden met zoveel flair alsof ze echte fotomodellen waren. Dit soort initiatieven zorgt voor een positieve drive bij speelsters, toeschouwers en bestuur. Ik ben dan ook zeer verheugd dat iedereen met zoveel overgave dit soort projecten ondersteunt. Deze lijn willen we de rest van het seizoen doortrekken. We hebben een filmpje klaar dat we binnenkort lanceren waarin sport en het strijdersverhaal hand in hand gaan en de plannen voor het derde luik van ons verhaal liggen al klaar.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer