De tweede foto van Cody Bishop werd zeven maanden later gemaakt. De transformatie die hij onderging is schrikwekkend.
Volledig scherm
De tweede foto van Cody Bishop werd zeven maanden later gemaakt. De transformatie die hij onderging is schrikwekkend. © Facebook Jennifer Salfen-Tracy

Moeder toont wat heroïne met haar zoon deed in confronterende Facebookpost

“Het gezicht van heroïne en meth”, schrijft Jennifer Salfen-Tracy in een Facebookpost. Bij haar bericht plaatst de Amerikaanse vrouw twee foto’s van haar zoon: op de ene foto ziet hij er opgewekt en kerngezond uit, op de tweede foto, die zeven maanden later werd gemaakt, staat diezelfde zoon uitgemergeld afgebeeld, met een wrange blik op zijn gezicht en bloeddoorlopen ogen.

35 reacties

  • Caroline van Hoornick

    5 jaar geleden
    Wat een reacties allemaal. Op straat zetten, buitengooien... Het is een moeder die over haar zoon spreekt. Ze kaart het probleem aan. Waarom altijd maar veroordelen? Daarmee los je niets op. Zoeken naar oplossingen zou een betere stap zijn. Shame on you sommigen onder jullie. Echt waar..
  • Chantal Verbrugge

    5 jaar geleden
    @willy scholaart jij hebt al vaker kinderen uit je leven verbannen? Omdat je zegt iedereen die jou kent weet dat je dat doet. Nou ik heb het van heeeeeeel dichtbij meegemaakt en geloof mij nou. Het eruit zetten is niet zo moeilijk, maar elke dag je afvragen of je kind nog leeft, geloof mij daar gaat elke moeder aan kapot. Dus heel makkelijk praten als je er zelf niet voor staat. En in dit geval is haar zoon in 7 maanden een bijna onherkenbaar persoon geworden. Het is een verschrikkelijke ziekte.
  • tony hebbelynck

    5 jaar geleden
    hayway to hel
  • Willy Scholaart

    5 jaar geleden
    moest ik er zo één hebben ik schopte hem op straat en moet hem nooit meer zien, dat hij zijn eigen leven kapot brengd moet hij zelf weten maar mijn leven en dat van mijn familie zal hij afblijven en zeker ook niet kapot brengen, en wie mij kent weet zeker dat ik dat zou doen zonder pardon .
  • Eric Leysen

    5 jaar geleden
    @Tarchin, dat zien we in Nederland en meer bepaald Amsterdam wel hoe goed de legalisering of gedoogbeleid werkt. Het is er nog erger met de misdaad dan in pakweg Antwerpen.