BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nina doet het! Derwael pakt WK-goud op brug met ongelijke leggers: “Het is onbeschrijflijk, even zot als vorig jaar”

WK gymnastiekWat glanst ze weer, Nina Derwael. In de WK-finale van de brug met ongelijke leggers gaf ze geen krimp en pakte na Doha in Stuttgart haar tweede WK-titel op rij. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: olympisch goud. “Daarvoor ga ik nu nog harder werken.”

72 reacties

  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Proficiat aan de sportvrouw van het jaar, 1.Nina 2. Emma 3. Nafi. Die turnsters zijn bijna allemaal heel klein en zeer licht in gewicht en dan is er een normale(?) dame die steekt er boven uit en wat een gratie en een ongelooflijke schoonheid met een perfecte uitvoering, met mijn open mond naar zitten kijken.
  • Leon Dendoncker

    5 jaar geleden
    Prachtprestatie van Nina, maar de prijs van sportvrouw van het jaar, gaat voor mij toch naar die andere grootheid Emma Meesseman, die er vijf wedstrijden heeft moeten voor vechten, en het voor haar ploeg heeft moeten doen. Of misschien wordt het Kim Clijsters, men weet nooit hier in Belgie.
  • Rudy Claes

    5 jaar geleden
    Proficiat .... sportvrouw van het jaar 2019 : 1. Nina 2. Nafi Thiam.
  • Josse Vos

    5 jaar geleden
    Wat een fantastische prestatie van deze top Atlete. Een schitterend resultaat, voor de eer behaald. Nina is een voorbeeld voor vele sporters.
  • Martine De pelseneir

    5 jaar geleden
    Proficiat Nina, je hebt dat weer uitstekend gedaan.